En kärlekskrank camel

sa per.
En snorig, hostande (allmänt rälig) och kärlekskrank camel skulle väl jag vilja påstå att jag är  :)
Jag är så fruktansvärt uttråkad, förkylningar tar verkligen död på ens livsglädje. Allt är väl allmänt pissigt, mina pengar flyter runt någonstanns i systemet och höjdpunkten på min dag har väl varit den litern yoggi jag har lyckats smälla i mig. Dessutom lyckades jag göra mig ovän med skatan till arbetsledare jag har när jag sjukanmälde mig, vilket rövhål hon är. Sparka mig nu!
Save me nilla plz! :) kaffekaffamedmig!


Death cab for cutie - Marching Bands of Manhattan

-

Msn säger att jag är för tjock och inte får lov (plats) att vara med och leka med de andra. Alltså kan datorn inte roa mig.
Då skulle jag egentligen kunna måla eller lösa korsord (bästa tidsfördrivet). Om det nu inte var för att jag, klumpig som fan, lyckades bränna mig över högerhandens fingrar med vattenkokarens ångor så jag inte kan greppa varesig en pensel eller penna.
Dålig dag att vara sjuk på. 
Denna dagen är sannerligen inte min iallafall. Du som har lagt beslag på den kan ju höra av dig så kan vi göra upp här utanför.

Hur man kallar på en kaka

ååe, ja, självklart var helgen fullkomligt underbar.
Efter att ha lidigt av total insomnia dagarna innan jag skulle åka så måste jag ha sett ut som ett lik när jag väl var uppe :) I fredes var det total ignorans mot omvärlden som gällde, det enda man behöver för det är en massa rödvin, cigg och en pelle.
Så, tro det eller ej men i lördes var jag uppe och färdig innan 12 :) Så det var shopping i snöstorm som gällde, nytt navelsmycke och de übermysigaste second hand-butikerna. Lördagkvällen tillbringades med middag hos en bror och tillhörande utgång och blip blopmusik :)
Söndagen var bara total kurering för två sjuklingar, film glass och te och inte ett uns rödvin :)
Min hals är fortfarande inte rökbar trots att jag har nallat på mammas superhostmedicin hehe...

Usch, helgen gick alldeles för fort.
Och inte kom vi fram till hur man kallar på en kaka heller, men jag vet iallfall att jag har fångat den godaste :)

Här kommer några hatt-fest-foto, vill ni ha dem andra så säg till!

           

           

      

Död åt nattöppet

ett sånt jävla skitprogram, men vad gör man när man har sömnsvårigheter och ens föräldrar klarar sig utan kabeltv. Hyr en film eller dör antar jag.

Happ. Klockan är alltså åtta, vafan gör jag vaken nu?
Vi firade anna igår, hon fyllde hela 21 :) Hattparty var det, och riktigt trevligt, kommer en massa übersnygga fyllobilder senare.
Jag tror jag ramlade in innanför dörren runt tre (efter ett långt fyllosamtal ;)
Klockan sju imorse bestämde min kropp sig för att det var dax att vakna. Jag kan inte riktigt avgöra om jag fortfarande är berusad eller om min kropp bara är i något sorts chocktillstånd, motoriken fungerar iallafall inte.
Hann med en arbetsintervju för Carlings igår också, hoppas verkligen jag får det. Vi pratade lite om min besatthet av jeans, det gillades för en gångs skull :)  

Nu ska jag gå och ösa i mig kaffe och sätta mig och hoppas på att den här jävla analkande snöovädret med tillhörande 20 minusgrader väntar tills på lördag, för imorrn åker jag! :)


monstermaran

Fotofrossa


Becca


Willi och Erik


Erik - Norrlands Guld Moha :)


Willi - Rökning dödar


Erik och Becca


Challe och Max


Jag och Maxpaxthesupertax


Anna och Kasper eller kanske  -


Kaspar och Ännä


Pelle och Jag


Pelle - söte


Chandra - frugan


Jag - Annica :)


Janni (kanske?), Lotten och Nilla (shot namnam)


Tina, Jens och Lotten

FAN vad alla röker i vårt jävla studentrum :)

lost and found

Skånetrafiken blev min fiende nr ett idag.
Bussarna i Lund är totalomöjliga, alltid, alltid sena. Men det är inte konstigt med den här jävla jämna strömmen av människor över varenda jävla övergångsställe utan de där jävla gröna och röda gubbarna. Att det ska vara så svårt.
Alltid bussen jag väntar på också. Det kan komma två tre stycken andra på samma runda medans jag står o väntar.
Skåne är så jävla rått och grått så jag dör.

Becca och jag packade mina grejor idag också. Känns ju.. ja. Vetefan.
Bor numera i en hög böcker för jag antar jag inte kommer spendera så mycket tid i Lund resten av månaden.

Fetekatten Maran har varit som en böld i röven idag.
Förstår inte hur hon kan ha så mycket energi, hon rivs, bits, jagar och piper. Så jag släppte ut henne när jag gick hemifrån, hon kanske var ute två ynka timmar. Nu pikar mina föräldrar mig för att hon är förkyld. haah. Kan hon gott ha :)



Men mitt i den värsta och kallaste dagen på länge ringer finaste finaste Pelle :)
Vi kom iallafall fram till att msn är ett jävla skit. Omöjligt att inte misstolka och överanalysera allting. Så det blev ett två timmar långt samtal (du är ruinerad nu ;) istället, och det var grymt skönt att höra din röst. Så nu blir det stockholm på fredagmorgon, om en jävla evighet. :)



you're my only desire
all the love that i need
is in your eyes


svampspel


Vi har bunkrat hela dagen hemma hos willi och otto med kaffe, tusentals cigg, en kam och tevespel.
Becca satt under en timmes tid och redde ut mitt råttbo ( tack Lari ;P ) till hår, så nu är jag i förälskningsfasen igen med det.
Det har varit Donkey Konga och yoshis island hela dagen. Trummandet och klappandet är grymt kul, även om man efter ett tag blir både färg och formblind :)
Men den här lilla draken (eller vad den nu är) kan man på åtminstonde en bana knarka ner totalt med hjälp av små fluffiga moln han käkar. Vilket iof också är väldigt underhållande :)

Mer tevespel åt de vuxna!


I dont mind us going astray

mmh :) en väldigt fin mening i väldigt fin låt av en väldigt fin pelle ^^

usch, igår hade jag ett kort möte med herr tequila vid baren. tack, tack nilla ;)
Även om det nog är många, många faktorer som spelar in kan man ju alltid skylla helvetesmåendet på något lätt. Och den vidriga smaken av tequila hjälper väl inte till direkt.
Det var alltså utekväll i Eslöv igår, gästgivaren med tillhörande Stensson och en helvetes massa öl. Nu börjar jag verkligen bli less på att vara bakfull. Tidigare på kvällen träffade jag Chandra och vi ihandlade lite vin och thaimat och hade picknick på golvet hemma hos mig.
Det blev många känslomässiga samtalsämnen och jag hoppas att du vet att jag är här för dig frugan ;)

Det är en massa förändringar på gång. Både utanför och inuti mig. Sunda och bra förändringar för en gångs skull. Förutom att jag är grymt otålig till naturen så känns det mesta lovande. Det är så befriande när saker faller på plats, man får sina aha-upplevelser och äntligen fattar man hur det ska kännas.


I övrigt är det ganska mycket en sån här dag. uggah

klantarsle

är jag ett enligt nilla.
Jag har försökt komma iväg till bussen nu varje halvtimme sen kl kvart i 12.
Men så totalt misslyckats.
Om jag nu lyckas pallra mig iväg så jag hinner med nästa buss o tåg så är jag ändå så sen att jag kommer få städa i hundranittio. 
Vilken skitdag.
Fast sen ska jag träffa Chandra, frugan, och äta och dricka en massa rött. Vilket alltid funkar. Sen blir det väl till att kidnappa nilla för utgång ikväll. Så fröken Andersson alias gadden, om du läser detta, förbered dig!
Jag vet nog allt var du håller hus och mina ögon följer dina korta steg och förvirrade hjärna! Jag hittar dig när du minst anar det  :)


Bered dig på öl ikväll!

tack o hej

I'm so hooked on your lips


Okej.
Happ, jag har då gått under jorden i en vecka har jag hört.
Detta börjar bra :)

Yes, Pelle, eller mer känd som sthlm:aren hehe, har varit på besök. Och vi har varit allmänt osociala, ölhävande och rödvinpimplande. Vilket alltid är bra, förutom för min hud. Jag hade nästan fått ordning på mitt ansikte med diverse superduperdyra krämer och andra pinaler från body shop. Expediten yrade om rengöring o återfuktning o lovade mig ett superbt resultat på 20 dagar. Vilket faktiskt, tro det eller ej, infann sig, men någonstanns mellan fyllorna och bakfyllorna den senaste veckan dog mitt imunförsvar och eksemen anföll på nytt :)
Kasper och Anna var och festade en dag, vilket givetvis var väldans trevligt :)
På uppmaning av min korridorsgranne Björn, ska jag nu införskaffa ett förkläde eller nån sån där porrig städdräkt till hemmafru-Pelle-med-disken hehe..
Iallafall har det varit en helt underbart mysig vecka. Så just nu känner jag mig mest ganska halv och trasig. Det hjälpte heller inte att när jag rotade runt efter kamerasladden så hittade jag istället massa gamla brev som jag sparat. Fin men kanske lite jobbig läsning. Men jag tror aldrig jag har skrivit ett brev till någon. Fast det är väldigt fint att få :)

Känns aningen frustrerande att jag har en massa fina bilder från veckan som är fast i min kamera. Well, I'll show them later. Håll till godo med dem här!



min huvudbonad, efter en vecka utan kam -


min trogna vapendragare stör mig mest -

min katt hatar mig

Jag är så duktig. Sitter här och pillar och fixar och donar och lyckas självklart ta bort fel saker så det förra inlägget försvinner. Detta börjar bra : )

Idag fick jag iaf en ny trevlig överraskning.
Katten hade kissat på min kjol.
Hon måste ha något emot mig, jag har bara varit hemma några dagar och hon har redan lämnat lik (en mus) i min säng (vars lukt är omöjlig att utrota) o kissat på mina kläder.
She is just lettin me know she's the queen of the house!



Jag läste ut en bok idag. Det måste vara den första på ett halvår. Jag har ngn dille på sånt. Jag, precis som min pappa har jag ngt emot att avsluta saker (Vilket syns tydligt på deras hus). Så även om jag gillar boken så läser jag kanske bara halva eller till och med till de sista kapitelna, men jag läser oftast inte ut dem. 
Men den här fastnade jag för. 
Det var en väldans trevlig stockholmare som uppmärksammade att jag endast läser tragiska och hemska böcker, så jag fick den här boken om en autisktisk pojke. Den var skriven ur hans perspektiv och han fick mig verkligen att le : )  

Nu ska jag överge datorn för nilla kommer hit och då ska det pimplas vin!