nothinggirl

aah. Helgen tillbringades i Enånger med pelle och familj eftersom hans kusin gifte sig. Det var najss.
Igår var vi på diverse pubar och drack öl. Lite gammalt folk och lite nya, härliga personer.
Idag gick jag upp alldeles för tidigt och känner mig helt spattig och uttorkad efter gårdagens bravader.
Leonardo da vinci var bög läste jag i en illustrerad vetenskap från 2005, lite kul (vet iof inte varför det är kul egentligen.. ..när jag tänker efter, men det var det enda jag kom ihåg efter att ha läst en 4 sidor lång artikel om hnm)..
Nu ska jag äta kex och titta på eftermiddagstv tills arbejdet börjar.

Mammas o min feda katta
och En gång av blommor

Future Proof

Jag blir lätt förälskad i kläder, hela våren har jag suktat efter ett par puma roadster hi. Och i tisdes lyckades jag hitta dem i min storlek och på rea (svårare än man kan tro) i en liten anonym sneakerbutik vid fridhemsplan. När jag tittar ner på fötterna ser jag numera två små solar. gooold
yeees.


Igår var jag ute med marina efter jobbet för att ta ett glas vin. Alla uteserveringarna var såklart proppfulla på medis så vi gick till söderhof, uteplats och billigt, gott vin. Hon satte griller i huvudet på mig och nu har jag utförliga planer om hur jag och nilla ska till island och arbejda nästa sommar.. Sedan mötte vi upp, pelle, erik och andreas på august och jag trasslade in mig i diskusioner som bara gör mig uppretad.
Missade precis sista tunnelbanan hem och försökte hitta taxi. Sthlms svarttaxiförare är så jävla vilsna. En kille försökte ta 150 :- hem till pelle (en vanlig taxi kostar aldrig över 140). annat är det i hjärtans malmö. där har de koll. Vi hittade iallafall en schysst kille som tog en hundring, bättre än inget. Problemet är bara att mina pengar är ute och svävar i internetbanksrymden så jag känner mig gniden som fan.

Follow me down

Lyssnar på fina the Mill-låtar.
Var en snabbrunda i skåne förra veckan. Hann inte med alls så mycket jag ville. Fick iallafall träffa nilla o becca med en kväll. Fast ingen willi eller alex som  jag hade planerat.
Jag, björn och nilla klämde in en utekväll också, dagen innan jag skulle åka. Så jävla skönt att se honom.


Björn och hittad eslövsflicka

Nilla och hanni, det ser ut som att vi hånglar men det gör vi inte, vi är mest fulla och vingliga.