come here baby, kiss me like you mean it

Jag har ignorerat internet ett tag nu, inklusive min blogg.
Största anledningen är väl att det har varit sommarväder ute och då ligger man hellre ute och jäser. Fast idag regnar det ute så man har en fin anledning att inte röra sig närmvärt. Dock ringer storstädningen i mitt bakhuvud.

Har väl hunnit med ganska mycket sen sist.
Vi passade på att spela baseball i gamla stan... :)

Dagen efter åkte vi, grymt bafulla, tåg i fem och en halv timme till skånelandet. Där vi åt och somnade. Dagen efter det lyckades jag slå pelle men även pernilla långt om länge i monopol. Sen kom fredagen med midsommarfirande, då vi efter många om och men hamnade långt, långt upp i skåne, långt långt ute på landet. När man kom ur bilen duschades vi i myggspray men attackerades ändå av miljontals knott under kvällen. Det blev en stor fest med massa människor inhysta på en stor kursgård, lite som vuxenkollo. Pluspoäng för korna som råmade under hela morgonen.
Härlig unge som på midsommardagen tittade in i ett rum där det låg utslagna, bakfulla människor och sov och frågade sin pappa
- Är dom döda?
- Nej, de bara sover..
Hehe, tänk vad de små knoddarna får lära sig tidigt.
En underbar midsommar var det iallafall, såg solens ned och uppgång nere vid sjön där vi hade tänt en eld.

De kommande dagarna ägnades mest år att återhämta sig, åka till havet och så. På måndagkväll åkte vi hem igen.
Igår lyssnade jag på treo-rep, vilket var underhållande men även öronbedövande :) Sen blev det öl och lånränta-snack på cafe August.

Här kommer finfina skånefoton -

              

Death Cab (for cutie)

    Det var en pelle och en jacob och en annica. Där fanns ett ölsukt som blev en promenad till mosebacke och fotbollsspel. En skåning blev två skåningar för en kort stund. Där fanns en hörselskadad bartender (antagligen pga det galna bandet som spelade) eller bara en skåning som inte kan göra sig förstådd. Eftersom fotbollsspelet blev övertaget av huliganer resulterade kvällen i en kringelikrokig promenad på jakt efter biljardbord.
Eftersom jag har diverse problem och hat mot runda ting såsom bollar och klot så var det första gången jag spelade. Det var ganska underhållande men också jävligt långrandigt först när inget gick som det skulle och den enda jag lyckades få ner var den vita. Men efter att pojkarna hade vunnit vars en gång och med mycket hjälp och förbiseende så vann jag sista gången.
Mina agg mot diverse sporter har luckrats upp ganska mycket nu när jag dejtar den här fina otippade sportfånen ;)
Efter ett annat mesta, möjliga, högljuda spel som är ditsatt för att skinna folk på pengar och att ha låtsas en kort stund att vi befann oss i en stephen king film så drog vi oss hem :)

Tales of the inexpressible

    Så idag är det tisdag.. eller som lördag för mig.
Anyhow.
I fredes var det tjusigt väder vill jag minnas och vi spatserade runt och käkade glass. På kvällen satt vi på en sleden pub med 25 kronors öl vid fridhemsplan med jammu, krille och krilles fröken emma. Det var massa trevligt.
I lördes jobbade jag till fem och klockan sex var vi hemma hos pelles mamma och firade hans 27 års dag. Där åt jag lax för första gången sen kalvandet på den galna midsommarafton förra året, vilket faktiskt gick ganska bra.
Efter det satte vi oss på en glad uteservering vid medborgarplatsen med kalle och hennes pojkvän jacob som var nyss anlända från usa. Lucia och hennes pojkvän som var brunhårig och som jag försöker få till att han hette martin, men det gjorde han icke. Det var en härlig och öppen skara, tex kalle som har stickat en livmoder och har seriösa planer på att sticka hela matsmältningssystemet och därefter en hel människokropp. Jacob som är amerikan och snackar jättebra svenska vilket kanske beror på att han har forskat massor om språk. Lucia som var sjukt karismatisk och berättade de galnaste, roligaste historierna.
I söndes vaknade jag lagom till att jag skulle sticka till jobbet. När jag kom hem hade hela lägenheten möblerats om, skitbra blev det. Det enda dåliga är att det nu finns mycket mera yta att lägga prylar på.
Igår slöade jag hela dagen och missade helt att ringa läkare och sånna viktiga saker. På kvällen var vi på 50årsfest; supertrevliga och glada människor, grillat och vin.
Idag är det tydligen sveriges nationaldag och ganska surt väder. Pelle sover gott och vill inte alls vakna, själv har jag dragit i mig en kanna kaffe och det börjar kurra i magen efter frulle nu. Tror att det är dax att städa idag sen blir det nog festligheter ikväll :)