Black n' blue

Finaste låten har fastnat i mitt huvud Oh Laura - Black n' blue

I'm on the outside looking in
It's how I pay for all my sins
The list is long as my left arm
I always thought it would
be cool
If I walk all over you
And have you fall for all my
charm

A taste of my own medicine
I tell you, it's a bitter pill

Beat me black and blue
As long as you forgive me
As long as you forgive me
Lock me in your room
As long as you are with me
Honey, there ain't nothing I
won't do

I don't know how I failed
to see
You were a step ahead of me
I didn't see the bigger picture
I can't believe I let it slip
I always thought I had a grip
I guess the delvil's in the
details

Finaste sommarlektyren skrev emil jensen. Han är så satans bra.
Nu ska jag plocka ihop mig själv och gå och duscha.

Väck mig inte imorgon

Finaste låtarna kommer från Emil Jensen, han som gjorde en 270 mil lång cykelturné ensam genom sverige som en personlig aktion för en hållbar utveckling. grymt

Igår började dagen alldeles för tidigt när jag var tvungen att ringa min läkare för en ny remiss (den förra försvann mystiskt mellan kungsklippan och djurö). Hon säger javisst kom o hämta den. När jag kom dit fanns den ingenstanns och hon hade gått på långlunch. Så jag väntade en timme. och lite till. Sen dök hon upp och skrev ut en remiss för tredje gången, och jag stack till sjukhuset för röntgning, lustigt, samma röntgenläkare som de andra fyra gångerna jag varit där. Han kände igen mig och jag kände mig som en gammal trasig tant..
När jag satt på bussen hem ringde anna och lät trasig. Vi möttes upp vid hornstull och vandrade hem till mig. Tydligen var hon också singel nu. Jag var minst lika förvånad som hon. Vi tog några öl från kylen och gick ner och satte oss vid vattnet.
Två förvånade singlar.

Sen stack jag till jobbet, det var lugnt, inget folk direkt.
Snackade med martin i telefon, trevligt, vi ska ses till helgen. Känns lite vemodigt att lära känna nytt folk precis när jag ska flytta. Fast och andra sidan, världen krymper. Jag kommer ju besöka stockholm igen, kanske inte för kärlek men för vännerna iallafalla.

I've been taken by trees

Finaste skivan nu är Open field.
Pratade med min chef igår. Han sa att allt går att lösa, undrade om han kunde hjälpa mig med något. Han trodde att flytten var ett hastigt beslut. Kanske verkar så utifrån, fast detta har jag funderat på i månader. Bara det att jag inte brukar prata om saker jag tänker. Iallafall kan jag nog få sluta inom två veckor. Enormt lättad.
Igår gick jag o anna ut efter jobbet för att käka och dricka nån öl, egentligen en, men det blir alltid fler. Vi gick till mosaik för att dricka billigt, mosaik som lite blev ett stammishak innan. Såklart stack där fram ett välbekant ansikte. Johan med flicka och två vänner satt där. Fick reda på att det var fler som inte ska gå klart kursen. Fast det känns som att alla lite har haft de tankarna i sommras.
Jag o Anna satt där ganska länge och pratade om allt möjligt. Det var skitskönt, äntligen kunde jag tänka på något annat. Ingenting lät hon mig betala heller. Kommer sakna henne massor! Med henne får man vara hur knäpp som helst :) Hon försökte övertala mig att stanna och tänka igenom beslutet. Tyckte att jag inte var så objektiv just nu. Visst, det är jag nog inte. Men just nu så är stockholm = pelle. Och eftersom jag måste hålla mig undan från honom så är det lättare om inte allting påminner mig om honom hela tiden. VIsst jag hade också önskat att jag hade kunnat bo kvar här, gå klart min utbildning, kanske tillochmed trivas bra. Men jag kan inte riktigt se det hända. De senaste dagarna har jag bara haft enorm ångest, mår konstant illa av det. Känner mig fången, kan inte äta. Igårkväll åt jag för första gången något utöver den klicken havregrynsgröt jag lyckas få i mig på morgonen. Det är läskigt, jag vill inte gå tillbaka till de vanorna, men det är det enda sättet jag kan hantera svåra situationer på.

tillbaka i stockholm

Igår vaknade jag med fet ångest. Visste att jag inte kunde ignorera faktumet att jag var tvungen att boka en biljett och åka tillbaka till stockholm idag.
På kvällen hade vi avskedsfest för johnny som flyttade till nyköping idag. Skönt att se alla. Känna mig som vanligt, även om jag inte riktigt kunde skaka av mig den jobbiga känslan på hela kvällen.

Och nu är jag här. P mötte mig på t-centralen för att lämna tillbaka mitt busskort. Vi tog en kopp kaffe medan jag väntade in en buss. Kändes så konstigt. Bakvänt. Impulserna att ge honom en stor kram, hålla hans hand bara satte sig som en kramp i halsen. Så underligt att inte få lov. att hejda sig. Hela situationen ledde till att jag bara log dumt för att inte börja gråta eller vad som. Trots att han kändes så kall, den stela, artiga kramen när jag skulle gå och avsaknanden av de känslorna man tidigare såg att han hade för mig var jag ju ändå glad att se honom. Såklart. Fin som han är.

Tänkte vila en stund sedan ringa anna och peter. Blir skitkul att träffa dem igen.

so long suckers

en malmökväll


Bilder från förra fredagen. Där var nästan bara bilder på mig eftersom pernilla höll i kameran och jag är hennes största idol ;)
Förfest hos marie sedan vidare till golden sedan deep. Ja, jag vet på andra bilden ser jag ut som om jag har sålt smöret och tappat pengarna, trodde att jag såg glad ut men jag mådde väl ungefär sådär. På sista bilden är det någon tölp som har parkerat sig mellan mig och marie, vi tyckte han var lika kul som vi ser ut att tycka.

och det var en dag

Vaknade tidigt idag, då var det redan 23 grader ute. Tänkte gå ut i trädgården och sätta mig och dricka morgonkaffet och lösa några korsord. Var bara inte riktigt beredd på att bli attackerad av förvuxna spindlar. De kröp upp mest över allt ifrån.. under min dyna, i gräset osv.. Kändes lite som att jag slog mig fram i trädgården kring huset. Hittade tillslut en bra plats på framsidan intill tegelväggen, satte mig där, jag och min katt. Sen ser jag i högra ögonvrån två gigantiska nät med två gigantiska spindlar i. Studerade dem ett tag och den ena verkade upptagen med att linda in något och den andra såg inte heller ut att vara så intresserad av mig. så jag satt kvar. Gråsuggorna kilade omkring runt mig också, men tack och lov inte på mig.

Var nere i stan för att hitta en klipptid. Bestämde att jag skulle toppa det, men nu vill jag bara klippa av det. Fantiserar om hur jag hugger av det med en sax själv. fult, fult, det är ändå så fult. Är inne i destruction-mode.
Drömde i natt om sjukhuset.
Vaknade med klumpen i halsen. Tänkte på hur jag grät. Hur rädd jag var. Hur ensam och utlämnad jag kände mig. Hur jag grät den kvällen när mamma precis hade kommit upp men var tvungen att gå på kvällen. Som ett litet barn. Hur övergiven jag kände mig av p och alla. Hur jävla läskigt det var att inte kunna andas. Hur jag trodde jag skulle dö om jag somnade. Hur kallt det var på intensiven. Hur ont det gjorde att bli inkopplad till maskinen som satt i min handled. Den som lämnade det envisa enorma blämärket efter sig. Hur där var sladdar och slangar som satt fast överallt på mig. Hur liten p såg ut när han fick komma in och träffa mig. Hur jag fick en massa morfin och äntligen somnade. Killen med överdosen vars maskiner pep ideligen. Hur alla kom springande varje gång. Som om det gällde liv och död. Hur han inte fanns kvar när jag vaknade första gången vid fem på morgonen. Hur jag aldrig vågade fråga vart han tagit vägen.

oh, shut up will you

Känsloförloppet går som förväntat. Frustrerad och arg. Lättretlig mot alla. Vill bara förstöra. Det är en annan person än den jag trodde mig känna. Vilket är så .. otroligt konstigt. Jag umgås inte med nonchalanta människor. Jag faller aldrig för sådana. Jag älskar dem som bryr sig. Hur blev det såhär..?
Vill egentligen inte sitta hemma ikväll. Tänkte egentligen ringa alex eller becca, men båda jobbar säkert imorgonbitti ändå..

Pernilla och jag börjar bli stammisar på café Bojan. Världens godaste latte, och sedan är det ett kvarter bort från pernilla och längre än så kan man inte gå på morgonen utan kaffe i kroppen.
Vi har planerat vår framtid nu. Skönt att hon är lika entusiastisk över den som jag. Älskar henne så, hon är så jävla bra.
Jag träffade Kasper också ute i folketspark igår, skitkul. Måste vara mer än ett år sedan nu. Hörde någon ropa från andra sidan gräsplanen, och man kan inte ta fel på hans sköna gansterpolska accent :)


   
Annica, Johnny och Willi himma hos Willi. Grymt varma dagar och vi orkade bara loda här hela dagarna.

don't get yourself involved

Jag är singel nu, tror jag, verkar det som.. antar jag. Funderar inte mer över det nu. Gråtit och grubblat sen i lördes och det blir man bara alldeles tom utav. Ska bara låta det vara. Förstår och inser det ändå inte. Hade det jobbiga samtalet med p i lördes. Åkte till skåne två timmar senare. Det var en befrielse, distans är bra. Åkte direkt till malmö och hämtades där av penila. Hon hade lagat mat till mi och fixat en låda vin. Har lunginflammation och äter mega medicinen och jag vet att jag inte får dricka eller röka men jag orkar bry mig noll. Vi gick till maskot och sen till jeriko och Oh Baby - I Like It Raw där de såklart spelade bästa musiken. Vi förundrades än en gång hur killar som ska ragga på penila alltid ställer sig bakom henne och stirrar.. och stirrar. Mig är de dumma nog att bjuda på, och som tur är måste de flörta in sig hos vännen också så det slutade med att jag och penila hängde i baren och shotade.

De andra dagarna har bestått av bad med vänner utanför kävlinge, shopping och mycket rödvin med willi. Var hos vetrinären med älskade maran. Hon har bronkit. Sådan matte sådan kise.

Nu är jag tillbaka i malmö. penila och jag har varit ute i folketspark, druckit vin, spelat skipp-bo och lyssnat på fina bongatrummor. Precis som det ska vara en sån här sinnesvarm dag.
Nu ska vi kolla på tom nån sleden film :)

soo long.

impossible

I don't want to feel like I don't have a future
I don't want to feel like it's an end of a summer
Let's not fall back to sleep like we used to
I don't want to wake up knowing I don't have a future

Impossible. Your love is something I cannot remember.

I don't want to spend another day in this city
I woke up thirsty, it's hard to go back you know.
Let's not fall back to sleep like we used to, do you remember?
I don't want to wake up knowing I don't have a future.

I know it's, Impossible. Your love is something I cannot remember.
And there's a first time and a second time, you've got to hold on
Did you know it could happen to you?
Your love is something I cannot remember.

I don't want to see the same pictures all over
And I've been standing on the same spot now since it's been over
'Cause someone promised me a new chance, yes you promised
I don't want to wake up knowing I don't have a future.

I know it's, Impossible. Your love is something I cannot remember
And there's a first time and a second time, you've got to hold on
Did you know it could happen to you?
Your love is something I cannot remember.

You are just like your mother, I'm just the same as the others
Did you believe everything they write in all those magazines?
Stay out of love until you're ready, stay out of it 'cause it scares you
You'll still find your love outside the public library

I know it could happen to you.

-
Shout out louds


Oh, I love em.
Lyssnar sönder dem på jobbet.

Bara imorgon kvar på jobbet sen har jag en veckas sjukskrivning (lunginflammation igen) och efter det en veckas semester.
Ska kanske åka till Gotland, o såklart ner till skauneland.
Fyllt år har jag med. 22 blev jag den 25e juli. Lyssnade på radio idag. Tydligen delar Timo Räisänen och jag den dagen.
Iallefall, föräldrarna kom på besök. Naajs.
Av anna och peter fick jag vars en lunch, vilket var väldigt uppskattat eftersom jag inte riktigt unnar mig ngn lunch på arbejdet normalt. Sedan gick vi till Faschings soulklubb på lördagen efter. Hade varit en grym dag om jag inte hade fått migrän. ännä o piter är grymmast :)
Igår var det invigning av pride. pelle spelade där med the mill. Det var bra, vi fick backstagepass o drinkbiljetter. najs.
ah, så nu sitter jag här och har ont i lungan mest. allmänt trist.