tomater är endå bara låtsasäpplen

    yey.
Vet inte varför jag envisas med att vakna så jävla tidigt och vara så äckligt pigg som min mamma brukar säga. Tråkigt är det iallafall. Jag kommer sluta som min pappa. Iförd ett par röda shorts, drickandes två liter mjölk ur paketet varje natt, omöjlig på att fullfölja och avsluta saker och ha effektiv, vaken tid mellan 04:30 och 20:00. Bye bye social.life! :)

Finaste Pelle ligger här bredvid och snarkar och vill inte alls vakna fastän jag lockade honom med kaffe. Jag fick en ond blick och världens finaste leende när jag försökte. Jag förstår honom ganska bra :) Konstigt att en människa kan se så vaken ut när han låter så väldigt sovande.

Nu ska jag söka en jävla massa fler skitjobb som kommer få mina psykiska besvär att jubla av glädje. "Råkade" vara grymt otrevlig (tydligen?) mot min handledare förra veckan (hon är inkompetent, värdelös och har kukkomplex, och hon behövde definitivt höra det från mig). Så nu hittar hon på någon dålig anledning för att jag inte ska få några pengar. Vilket sammanträffande.
Sen vill hon att jag ska praktisera som barnskötare. Alltså få typ 2000 i månaden för åtta timmars arbete om dagen som jag redan kan. Jag tyckte det var en dålig ide. Om de nu söker så jävla mycket folk kan jag ju få ett jävla jobb utan svältlön.
Jag hatar arbetsförmedlingen. Den är inte rktigt klok. De, den, dem, vafan. Något fettofel är det.


Småsnorig, ganska gnällig och stucken

   
Sjuk och gnällig eller bara bakfull, jag vet inte vilket.
Var på akupunktur för tredje gången idag. Första gången var det skönt, andra var knappt genomlidbar, men idag var det grymt bra igen.
Vi får väl se om det hjälper... Jag har inte allt för stora förhoppningar efter att ha provat allt och det är alltid verklingslöst. Nu pratar jag om mina jävla envisa eksem då.
Eller också kunde jag ju bara se sannigen i vitögat och inse att jag kanske skulle satsa på att sluta röka och sluta pimpla så mycket vin och öl. Men då blir jag nog olycklig. :)

Det är vårsol i Stockholm idag också. Egentligen behövs det inte så mycket mer än lite sol för att man ska känna lycka.
Ryktena ( en Tina :) säger att det ska tokfestas ikväll, så jag tror nog att kvällen kommer ägnas åt hinkvis med öl och en massa rött! Alltså kommer mina eksem ha mobiliserats tills imorgon. Välkomna att titta på odjuret allihopa :)



trattkatten och räksoppa

Radarparet Nilla och ankan är nu i sitt essä igen.
Hon bjuder på bröd och räksoppa och hennes störda, nykastrerade och trattade katt bjuder på underhållning. Hon ser så himla rolig ut : )
Nu fattades det bara lite vin!
Psykologmötet gick också bra idag. Blir lika förvånad varje gång hon säger sådana kloka saker. Börja förstå min sjuka och omständiga hjärna snart.
Maten kallar!

pusshej!


redan måndag

    Igår upptäckte jag att jag har varit här i nästan två veckor, känns inte som så länge. Men idag åker jag hem, med ganska blandade känslor. Skönaste staden med finaste ögonstenen. Men sen har jag de två finaste fröknarna i skåne som det måste socialiseras med : )
aja, det blir nog bra.
Förra veckan var en bra vecka. Det är ganska svårt att skilja på dagarna när man inte gör något vettigt med dem : )
Fast i torsdes var vi ute hos Tina och käkade godaste lasagnen. Middagens höjdpunkt var nog ändå bebben Melvin som såklart stal hela showen : ) Sen åkte vi på pride release grej, fina stället med gratis vin och super mycket människor. Mycket trevligt.

Fredes var en bakisdag. Vi lyckades vara färdigklädda för shopping runt halv sex, vilket inte alltid är så lyckat : ) Så man ignorerar affärerna och hämtar några öl på vägen tillbaka istället. Jag drack då räk-vinet medan Pelle genomförde en intressant rotning i garderoben och lite kärlekssång : )



I lördes var det rugby och öl. Även om ingen verkar förstå sporten, eller iallafall inte kan förklara den, så är den väldigt underhållande. Min totalt-sport-ointresserade-hjärna observerade väl att de först slänger upp en gubbe i luften, sen kommer han landa underst i en jättehög med bollen. Där ska han fiffla ut bollen så obemärkt som möjligt till den här lille skallige med bra hållning som plockar upp och kastar den vidare. Då jävlar blir det fart på de andra, o alla som får tag på bollen blir total
kvaddade när alla slänger sig ovanpå : ) Totalt ociviliserad sport, kanske därför det ser så kul ut : )

Igår var det föräldrarmiddag, åt så jag nästan kräktes. Mycket mat blev det.

fröken svår, hon hela vägen går

Hjärtans fröjd
smält ner mig
Ty allt är lust med dig

Nattens vingar smeker dagens bröst
oändliga timmar du delar min törst
Stenens hårda yta mot
vårt inre mjuka
Säg hur har vi överlevt. .


Finaste nilla skriver och skickar mig finaste dikter från alldeles för långt borta.
Idag är det vår ute, det är ju sådana här dagar vi ska lulla runt med massa kaffe och solstrålar och filosofera om trädens färger. I am coming home pronto! : )

I söndes var vi och lyssnade på pelles longlostfriendtrummisfredrik med tillhörande göteborgarjazzband. Väldigt mysigt ställe men ölen var dyr så vi gick vidare efteråt. Alla blev nog ganska berusade och mycket pengar spenderades, hur det nu gick till : )
Supertrevligt var det iallafall.
         

Igår var jag slöast. Såg sjukt många dåliga tvprogram medans pelle slet med sina uppgifter till skolan. Kände mig lagom lat. Lyckades med att tillverka lite vidrig mat också : )

Idag är det vår i mitt hjärta : )

Stockholm

    är fint.
Nu har jag snart varit här i en vecka. Saknar nilla, hon är underbarast, henne får man abstinens av!
Men sen kommer jag hem o då ska jag bosätta mig hos dig och så ska vi leka mamma, mamma, katt : )

I fredes var det utgång. Stulna, köpta och skänkta drinkar : ) Vi borde antagligen fått så mycket stryk, som verkar bli rutin. Pelle och jag påverkar inte varandra i positiv bemärkelse på fyllan, två idioter med dumma ideer och alldeles för lite självbehärskning. Kunde inte bli bättre : )
Igår var det riktig bakisdag med gilmore girls maraton och allt äckligt och fettigt man kan trycka i sig. Det var fint. Han är fin : )

Jag funderar på om jag ska hitta ner till 7 eleven och handla frukost innan han vaknar. Kunde ju bli ett äventyr med mitt lokalsinne. Vi får la se, tanken som räknas eller? : )