kondomhaveri

Jag sitter och håller på att skriva ihop min del av ett arbete om preventivmedlens biverkningar, för- och nackdelar. Trillar över ordet kondomhaveri..
Kondomhaveri.
Skepp o´hoj!
Tydligen är det ett vedertaget ord. 
Jag skrattar snart så jag pinkar på mig.

hunden, musik och ..

Jag blev kär på tunnelbanan idag.
Träffade världens finaste terrier.
Han kom fram och hälsade på mig direkt, helt ogenerad.
Jag önskar jag var en hund, helt obesvärad och vänlig,
etiskt korrekt klädd i päls också.

Igår spelade the miiill på allhuset på universitetet. Skit bra var det, fick höra den nya låten också som fick typ alla i publiken att börja dansa. Jävligt skön var den.
Hela dagen har gått åt att bli mer och mer bakfull. Egentligen ska jag befinna mig hos Staffan ikväll på partaj. Tror starkt på att det inte blir så för min del. Melankoliskt tillstånd, överhängande projektarbete och plugg och ett starkt sug efter att testa mina oljefärger försvårar beslutet att klä på mig och gå ut.
Vi får la se.

where is my mind

Stop
With your feet on the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse if there's nothing in it
And you'll ask yourself

Where is my mind?
- Pixies

asbästaste låten.

Helgen var najs. Fredagen bestod av middag hos pelles pappa janne, men tillhörande vin och kortspel, som jag vann hähä.. (tävlingsdjävulen :) Sedan party på söder i en underlig men väldigt fin etta. På lördagen försökte jag plugga medans pelle och jani lyssnade på galen-jazz och sörplade whiskey. Det finns absolut situationer som inte passar sig i en etta :)
Jag gav väl upp vid tiosnåret och följde med dem ut och träffade en martin. Eftersom hippa stället ugglan var fullt redan då så lommade vi runt några kvarter och hittade en skitsnygg irländsk pub som inte alls var speciellt dyr.
På söndagen var det middag igen, fast hos pellemamman.

Så nu sitter jag här och är töntsjuk och min hjärna är full av matspjälkningssystem och blodomlopp kan man säga :)


Lite bajs från mig till dig

Pratade med nilla igår, hon o selma verkar ha installerat sig bra i boningen i malmö. Hon tackade så mycket för hjälpen med flytten, men jag undrar om jag eg gjorde någon skillnad :) Projekt-skicka-pernilla-till-sthlm har startats, och vi siktar på nästa helg.

Hade religionslektion i morse, vi är på sveavägen mitt emot rfsl:s kontor (eller vad det är), så man ser deras glada flagga vippa där och minns tillbaka till i sommras och pridefestivalen. Lätt att jag ska volontära där nästa år med.

Hadeplaner på att vara nykter till sista dagen på nästa skåneresa så jag hinner träffa alla jag vill och inte spenderar hela dagar på att vara bakfull. Fast blir det till jul så är det nog inte så sannolikt eftersom vi nu har det som tradition att gå ut i malmö och dricka öl på möllan med alla andra dysfunktionella barn på julafton.

Missade religionsprov förra veckan så nu har läraren klämt in oss på morgonen på torsdag, samma dag har jag slutprov för naturkunskap B. Lite bajs.

Nu ska jag klura ut hur elektricitet fungerar, hitta en billig bostad, leta upp tough alliance nyaste skiva i någon sleden second hand butik och sen ska jag yoga i en en timme (som pelle säger ;)

Tough alliance - Koka kola veins
Tough alliance - Make it happen
Tough alliance - Holiday   De är så jävla dryga och fula att de blir snygga. - förra våren hörde jag dem för första gången, sådan kärlek-vid-första-ögonkastet har det inte varit sen för flera år sedan när jag hörde the knife första gången.