Something's telling me girl this is bringing you down

Igår såg jag en dokumentär om att förlora en bror. Han säger att han alltsedan dess är styrd av rädslan. I filmen ser man honom klättra berg och hoppa bungyjump, typiska sätt att utmana rädslan. När han hoppar ut från bron så skriker han för full hals, ett dödsskrik.
Jag tror inte att jag kommer skrika när jag dör. jag kommer vara dödstyst. bita ihop så går det över. Upptäcker ironin i att jag inte ens gråter i mina drömmar. Drömmer ofta att närstående ska dö. kommer ihåg många hemska drömmar när jag gömmer mig. Inte vill visa att jag gråter. att bara vara kall.
vet inte varför. Antagligen för att det visar på svaghet. att något kommer åt mig. Blir arg över tårar. skämms över tårar. Det är något bitterljuvt med att vara kall. då har man kontroll.
Och inte en jävel kommer åt en.

från fina nilla får man bästa dansmusiken. über :
Bonde do role pröva exempelvis marina gasolina eller melo do tabaco

just lies


Efter tusen jobbiga tankar i onsdes kom beteendevetaren hem och terapierade mig. Fula tankar ersattes med fina tankar. Jag är inte så dålig som situationen gör mig.

Arbetade hela fredagen hos människorna jag älskar att hata. oh, jag var på bra humör så jag var trevlig och de uppförde sig. Fick en bra lön, det kan ha påverkat humöret.
I helgen hade vi fint besök långväga från USA, Jacob, som hade varit på arbetsintervju i england och tog då en tur förbi sverige. trevligt, tyckte svenskarna. Ut till pelles lantställe åkte vi såklart. Kajsa- och Hilda-katt fick också följa med.
Helgen har varit full med lyckliga suckar från alla inblandade. (Kanske med undantag för Kajsa-katt som blev uppjagad i ett träd av milo-hund på lördagsmorgonen).
Massa vin och solning hela lördagen, med grillning, kubb och uno.


Pelle & Jacob, Tina, Jacob & Pelle, Marie & Tina

man killing me

Im so fed up. Måste vara bästa beskrivningen.
Somnade halv tre igår. vaknade halv åtta. Det gör inte att jag kommer bete mig mer normalt direkt.

Förut brukade jag festa fram tills förmiddag nästa dag. Det funkar kanske en gång varannan månad nu. Ungefär hälften av gångerna får jag huvudvärk eller migrän. Alla andra gångerna känner jag bara att jag håller på och tappa greppet. De känslorna fick jag väl innan också, men då umgicks jag med människor som jag kände mig trygg med. De skulle inte bry sig, så det spelade ingen roll.  Nu är bara hela tillvaron så provosorisk och otrygg. Endå har jag bott här i ett år. Tror inte det kommer att förändras.
Alla relationer jag har med männsikor blir automatiskt underligt komplexa, svåra, jobbiga, därför drar jag mig alltid undan. Jag har en dålig vana att ofta förakta människor. Gillar ofta inte människor, de är så genomskinliga. Så.. om jag inte gillar dem är det inte konstigt att de inte gillar mig. Fina onda cirkel.

Finaste musiken:
Shout out louds

man killing man

lyssnar på ray lamontagne och målar blått.
blått, blått, blått.

Förra helgen var fin.
Fredagen resulterade i öl och guitar hero hemma hos Marie och Tina.
Underlig skara på fyra, en regning dag ute på djurö. Uppbunkrat med 1liter Kaluha och sex liter vin och annat smått och gott. Grillning, poker, värsta festivalfyllan ala elva timmar och oförskämt lite bakfylla i solen hela söndagen. Brända och illröda blev vi.

Vaknade av att min hysteriska arbetskamrat ringde mig kl sju. Hon jobbade i cafeterian idag och hennes byxor hade gått isönder i sömmen på innanlåret, och om ca 20 min skulle det välla in 300 personer som vill ha frukost. Så, snäll som jag är, vinglade jag yrvaket ner med ett par nya jeans till henne. Helt ok, fick gratis kaffe och en sleden bulle. Åkte sedan Stockholm runt idag mellan nio och fyra. Stadsexkusion var det, kolla in stadsplanering. Sedan direkt till jobbet.

Pelle åkte ut till landet igår eftermiddag, så jag är ensam hemma. Behövde verkligen lite alonetime. Känns koolt. Har bara sovit är någon enstaka natt själv innan. Fast nu börjar jag sakna honom. Fast sånt är bra. Och han kommer ju hem igen imorgon.

Straight to hell

Clashfebern håller i sig.
Psykfebern med.

Annica, Pelle och Jani emigrerade från stadsstressen hela helgen, bara för ett kort besök i stan i söndes sen ut i måndes igen. Hela dagarna satt vi i hamocken och gungade och drack folköl och kastade boll åt grannens hund. Såhär i efterhand kan man ju tänka att grannarna måste undra om vi inte hade något vettigt att ta oss för. Flytta runt en hammock i trädgården allt eftersom solen flyttade oss in i skuggan. Det var precis vad vi behövde.
 
snigel

pelle & jani
Fick rummet jag var och tittade på i sön. Fint. 1500:- i hyra i månaden. Fint.
Önskar att pernilla var här av hela mitt hjärta.
Hela världen hade varit ljus och fluffig och lätt då.
Nu ska jag besöka jobbet, biblioteket och sen öl på mosaik. Har inte lust med något alls. Men Malin brukar kunna pigga upp. Bara av att man har hennes energi i närheten. fint.