All this love

Fastnade som vanligt på youtube när man väl börjar.
Sitter här hemma och ska egentligen skriva övningsprov inför högskoleprovet imorgon, men eftersom min ordningsvakt är i studion och spelar banjo :) så har jag tappat diciplinen.

Hittade denna supertöntiga videon till en i övrigt grymt skön låt. Similou, som spelade när jag, jesper och anna stuffade runt på kb en gång som så många andra gånger förr.
the Similou - all this love

Det hela började med att philip skickade mig den här länken, Placebo & Pixies - where is my mind. Och här sitter vi i två olika ändar av landet och får gåshud för den är så himla jävla underbar.

Every you every me

Sucker love is heaven sent.
You pucker up, our passion's spent.
My heart's a tart, yours is bent.

Carve your name into my arm.
Instead of stressed, i lie here charmed.

-Placebo



I Fredes, för snart en vecka sen, vaknade jag halv sju på morgonen med en enorm hemlängtan. Den enda som var vaken vid den tiden var token willi på msn. Jag gnällde mest hela morgonen efter att jag hade kollat upp tågen som såklart var fullbokade om man inte ville betala 900. Då gjorde willi slag i saken och överrumplade mig lite med att fixa en flygbiljett åt mig :)
Hela helgen var skitrolig, den tillbringades ganska mycket hemma hos willi med bla otto och joel.
Ångrar bara att kameran lämnades kvar i stockholm!
Annars kunde vi fått sett prov på diverse poser av otto i flickkläder, en sjukt ful dress willi hittade till mig på emaus, skånes mysigaste fik och annica i de största hip hopkläderna någonsin.

aah. det var en mysig helg.
Nu ska jag skriva låtsas-högskoleprov inför lördag :)

wish you were here

Cotton candy in the rotten mouth
you know you're so fucked up
you know i couldn't help but have it for you

and everybody knows the way i walk
and knows the way i talk
and everybody knows the way i feel about you
it's all a bunch of shit
and there's nothing to do around here
it's totally fucked up
i'm totally fucked up
wish you were here

Ryan fuckin Adams




Idag vaknade jag hopplöst tidigt  med den värsta hemlängtan på länge.
Just  idag hade det kännts väldigt bra att få tillbringa i skåne.

Tillsammans med pernilla, filosofiska samtal, kärleksförklaringar och en fin flaska rött i hennes underbart vackra hem.
Tillsammans med willi i hans sjukt snygga, porr-röda soffa, med flera gin o tonic's så vi kan bota våra förkylningar, sysselsatta med invecklade samtal med konstiga infallsvinklar.
Tillsammans med Becca i hennes alldeles egna boning i lund med en av hennes enorma tekoppar som kan värma båda ens vinterfrusna händerna. Antagligen spelandes donkey konga med diskussioner om våra sjuka hjärnor ;)
Tillsammans med mamma ingela vid köksbordet och världens godaste kaffe, spelandes yatsy och få de bästa råden och finaste skratten.
Tillsammans med chandra i hennes superlägenhet vid caroli, med en flaska rosé, en max och många skratt och dans på kb hela natten om vi har tur. Bråk om kuddarna i sängen och en obligatorisk, enorm frukost på espressohouse.
 
Fin bild