Recycled Air


I take a breath and pull the air in 'til there's nothing left
I'm feeling green like teenage lovers between the sheets

The Postal Service


Fick låna och kopiera deras album av Ian. And Im in love.
Det är tillochmed bättre än Death cab for cutie's plans.
Kanske nyhetens behag men ändå. Ska lyssna på epn jag fick av Filip också. Filip är bra, han upplyser mig om all musik jag borde lyssna till. Synd bara att han bor i Gbg.

Dagen började för mig kl halv åtta i morse när pelle försökte släpa upp mig. Jag skulle vara på ungdomsmottagningen halv nio. Yrar bort till bussen som såklart är sen, hoppar av på odenplan någon minut över halv. Kommer på att jag inte alls kommer ihåg vart det ligger, ringer och terrar pelle. Stressar runt som ett jehu och hittar rätt typ tio i nio. När jag väl sätter mig i väntrummet och andas ut så slår det mig. Det är inte torsdagen den 31 i dag.
Trött, trött, trött.

Skänker anna och hennes mage en stor tanke, tänkte ju att jag skulle åka ner nu, dax imorgon :)

Allt är i ofas känns det som. Jamaicas ena sko var lös igår så det blev inget ridande heller. Det är tydligen ofta problem med hans fötter.

Ingen aning om vad jag ska pyssla med hela dagen. Pelle är ute i jakan och spelar in med Jacob till Spine & Kidney skivan.
Ah, det kan bara bli bättre efter den här morgonen.


Jag bor på detta berg, haha, älskade ni det inte Pernilla och Anna?

spine & kidney

sp  

Spine & Kidney • Jammu, Ian, Sandra mfl • Andreas och Pelle



Kalle och Jacob • Pelle och Kieth

Dont want to hurt you

Try not to fuck with your feelings
.

The Sounds nya album är riktigt bra. Tyckte deras musik var ganska lam och förutsägbar innan. Positivt överraskad.
Ikväll är det spelning på leckerbiden (som skåningen säger) med spine & kidney, världens bästaste band. :) De tycker jag ska vara deras privata dansare vilket jag motsätter mig ganska starkt, men jag ska iallfall bygga deras hemsida. Det kommer att bli en frekvent kontakt med bror min och säkerligen en väldigt ful sida.
Jag har en elak träningsvärk i mina lår.

Som sagt, det finns en anledning till att det heter rida häst inte åka.


spin spin sugar

I'm everyone - I feel used
I'm everyone - I need you
I'm everyone - hang your label on me
I'm everyone - Paint it black and white and easy

I want perfection - I'm real need
I've seen attention - See through me
I'm everyone - Sticks in me
I'm everyone - Sticks with me
Call on me - Spin spin sugar
Crawl on me - Spin spin sugar
Stinks on me - Spin spin sugar
Twists for me - Spin spin sugar

I've seen attention - See through me
I want perfection - I'm real need
I'm everyone - Sticks in me
I'm everyone - Sticks with me
Call on me - Spin spin sugar
Crawl on me - Spin spin sugar
Stinks on me - Spin spin sugar
Twists for me - Spin spin sugar

Sneaker Pimps


Igår var jag ute o red för första gången på typ tre år. Har letat efter en medryttarhäst ett tag nu och skulle ut och provrida den första igår. Hade inte allt för stora förhoppningar. Visst, det verkade vara en jättebra häst, men det är inte många man verkligen känner att det funkar med så jag var ganska beredd på att få leta ett tag.
Men han här passade mig perfekt. Ett litet nätt fullblod som är alldeles underbart mjuk i handen. Hans ägare var jättetrevlig och tyckte också att vi passade jättebra tillsammans.
Trodde aldrig det skulle gå så lätt.


Så söt när han sover.
He is so gonna kill me.. :)

I do

I wanna be much more like you
Your effortlessly graceful scene
That drips from every pore of you
Where logic cannot intervene
I wanna take a bath with you
And wash the chaos from my skin
I wanna fall in love with you
So how do we begin ?

I wanna be a girl like you
The way you swing your hips in jeans
I wanna wear my face like you
Shiseido MAC and Maybelline
I wanna paint the town with you
And tickle you until you scream
I wanna fall in love with you

I wanna say I do

I wanna be much more like you
The way your smile lights up the room
I'll kick back as men flirt with you
To jealousy I'll stay in you
This confidence in me and you
This hope that you and I will bloom
I wanna fall in love with you

I wanna say I do

The question is do you ?

Brian Molko

Jag och willi korade (redan när vi var ca 14 år gamla) sångaren i Placebo
Brian Molko till världens snyggaste kille. Och inget har väl förändrats på den punkten. Hade jag varit kille hade jag velat se ut som honom. mumma. http://www.placeboworld.co.uk/archive/images/june06_02.jpg

Förra veckan liftade jag ner till skåne med tina och marie. Det var skönt att slippa åka tåg och skönt att ha sällskap på resan för omväxlingsskull. Det blev lite vin med chandra och max, skönt häng med pernilla i ösregn, shoppingtur och yatzy med mamma.
Äntligen har jag mina älskade replayjeans och nya converse. suktat länge efter dem. tack mamsen :)

Var tillbaka i stockholm på söndag natt efter en hemsk tågresa. Men jag var så illa tvungen eftersom jag skulle arbeta på måndag och tisdag.
På fredagen skulle pelle hoppa in och spela bas med lacrosse. Det var egentligen en någonlunda privat födelsedagsfest som ägde rum på en båt nere vid slussen. Hippa pojkar och flickor och kändisar. Lacrosse inledde iallafall kvällen med deras glada musik, sen var det flera band som spelade under kvällen bla kamraterna. Men vi övergav den nu smockfulla, gungande båten relativt tidigt och tog en taxi hem till oss. Väl hemma försökte jag demostrera killens rumpskak i gorillaz Dare- video som är så himla fint. Varpå Jani och Pelle inte förstod poängen så de började prata om sig själva i tredje person, då gick jag och la mig.

På lördagmorgon vaknade jag bakfull som en gris (20 kr ölen dagen innan) och konstaterade att det inte fanns någon treo hemma. Sen var det dax för en enorm släktträff ute i skärgården. Det var väldigt trevligt även om jag var väldans trött. Vi var tillbaka inne vid slussen vid halv nio. Där blev vi hämtade av tina och åkte ut till henne för hon och pelle skulle repa inför bröllopet. Hemma hos tina var även de nygifta paret Anna och Esteban från malmö. Vi tre kurade ute på balkongen med katten hilda medans det var skönsång inne.

Nu är kaffet kallt, dax o duscha.


Kolla in den här knäppgöken, det är pernillas monster.
loppe

pride pride pride

Igår var var det dax för paraden. Egentligen skulle både pelle och jag gått med men jag var ganska slö, lite full och jävligt hungrig vid tre. Det rör väl kanske mer mig än honom och andra sidan. Så vi mötte upp Kalle och Jacob vid slussen för att titta på paraden. Men efter bara en liten stund ångrade både jag och kalle (som också skulle gått) oss jävligt mycket. Det var första året för mig och helt enormt häftigt. Vi applåderade och skrek som tokar och gåshuden var konstant och bakom mina stora solglasögon så rann tårarna när "Stolta föräldrar och syskon" kom. Jag har aldrig varit så rörd i hela mitt liv.
På studenten när alla bölade som grisar och det inte egentligen rörde mig i ryggen trodde jag bara att jag var en osympatisk jävel. Men det gäller väl bara att lyckan kommer inifrån.
Det har iallafall varit helt underbart hela veckan. Jag missade the mills spelning i torsdags kväll för jag fick arbeta istället för Tina som ju skulle spela. Men de har bakishängs-spelning nu klockan 14 i parken som jag ska sätta mig och ta en öl och njuta av. Jag trodde jag skulle vara full hela veckan, men det har varit förvånandslite drickande. Känns bättre att hjälpa till på festivalen. Imorgon ska jag på ridläger med jobbet. Det blir nog mysigt.

Det skulle varit pride året om.