Lets shit ourselves

Lyssnar fortfarande på magic numbers och försöker le. amen shit, så jävla svårt.
Finaste pernilla ringer och låter mer bekymrad än min mamma. söt hon är.
Känner mig ambivalent, agerar likaså. Likadant varje vår; visst gör det ont när knoppar brister. Men ändå, varje gång jag mår såhär gissar jag hej vilt vad orsaken är. Känner mig som en bedragare, som att jag hittar på en lösning och klamrar mig fast vid den och blundar så hårt jag kan. Det kanske bara bor där inom mig. Det kanske är meningen att det ska vara såhär, det kanske är ändå mitt fel. vafan vet jag. Går så långt att jag blir så jävla arg på mig själv. jävla onödig bortkastad tid.
nu ska jag dra mig till skolan och göra en muntlig presentation jag inte har koll på. ah.


önskar mig mitt hår tillbaka i födelsedagspresent

Take a chance


What You gonna do when it all breaks down
Take another heart through this lonely town
What You gonna do when she turns around
And says I never ever thought that you'd be messing 'round
- magic numbers

Fredag

Åkte till pellebrorErik och käkade middag och drack ett glas rött. Kollade in några värdelösa bidrag till esc som såg ut att vara från någon sleden outlet, typ rusta, 29:- plagget. Kajsa bedömde låtarna och jag kläderna.
Sedan drog jag mig ut i värsta höstrusket för att vänta på en buss som aldrig kom. Aningen frustrerad tog jag mig till t banan istället o åkte förvirrad till karlaplan. Det finns så många nya ställen att upptäcka i sthlm att jag aldrig kommer känna att jag har pejl på läget. En plats som måste spanas in är tysta gatan som var min slutdestination. Kändes som en egen oas, inte konstigt att lägenheterna var bland de dyraste som jag sen blev informerad om. heh
Där fanns en malin med vänner och fina katt och kanin (!) och förfest.
Vidare snurrade vi in på debaser och förlorade lite folk och fann nya. Dansade som tokar tills det stängde då vi begav oss till st eriksplan på etterparty. Jag kom hem strax efter sex på morgonen efter en 40 min promenad. Aningen irriterad över att det inte fanns ett enda ställe som var öppet för frukostköp. ..vad är detta för någon huvudstad egentligen.? Oturligt nog missade jag när malin gjorde ett instrument av en cykelpump och tillhörande dans. hehe.

Lördag
Sov inte alls så länge som jag planerat. Låg i soffan och vräkte mig fram tills halv åtta på kvällen. Otroligt hur lite man kan göra under så lång tid. Och ändå fortsätter tiden att gå. Hade jag varit tiden hade jag nog gått ut i strejk. Med en dusch och lite smink var jag som en ny människa.
Eftersom jag var leglös och pelle nästan för full hehe. not. så gick vi till söderkällaren för att ta en öl. En martin dök in och en jammo med.
Jag klämde ur mig att personalen var mkt trevligare än på carmen så vi borde gå dit istället. Senare blev det världens skrik och bråk mellan vakterna och några killar. När allt var överspelat puttade en vakt ner en annan kille helt oprovocerat. konstigt bara.
Martin råkade blunda för länge och blev åtsagd att gå ut o ta lite luft för att han satt o sov. (först sa vakten att martin satt o rökte haha). Bara underligt.
Vi drog iaf vidare till allmänna galleriet. Fast vi var där för sent för att engagera oss all. Dock najs place, + också för att det är nära hem. Egentligen bara ett hål i väggen, men flera våningar på insidan. Svårt folk mest. Kända kulturnissar.
Så jag och pelle vinglade oss hem igen.

Idag blev jag fan väckt med värsta brakfrukosten. trevligt :)

Cheer up, emo kid!

Those genes! those genes?
Vad är det med skånska familjen olssons gener?
Vad har de för attraktion åt lättja?
Är det den skånska småstaden eller något djupt inom oss som gör att vi ger oss hän åt beroendet.?
En bror som åter älskar mig, några kusiner på vift, andra platser, fysiskt och kanske mentalt. Endå en sån jävla gemenskap. hårda blodsband. En som alltid drabbas i mina drömmar. Den jävla oron för hnm släpper aldrig.

--

Ja, oj, shit. det var längesen jag skrev. Men det händer ju så mycket. Så mycket som jag vill dela med mig. Men eftersom det händer så mycket har jag inte någon riktig ork och lust att skriva ner dem.

Mamma och pappa var på besök iaf. De körde upp och hämtade oss eftersom det kostade mindre än att skicka ner oss till skåne per tåg. Så vi åt en middag på Östgötakällaren, trevligt när föräldrarna betalar, då får man välja vad som helst på menyn. Sen gick vi långa promenader och drack öl på Stampen.

Hela planen med skåneresan var att jag skulle skriva min uppsats eftersom alla sa att de skulle jobba. Men de ljög. Så vi flängde mest runt och drack öl. En solig förmiddag körde vi till nymölla för o kolla in willis pappas mfl
utställning (konstrundan i skåne pågick).


-mongopatrullen: -Ngt stämmer inte i den här bil(d)en
pelle, willi, jhonny,aron
på utflykt i nymölla

Jag träffade också älskade nilla, hon var arg, full, glad och kärleksfull om vart annat. You give me bruises baby. Ingen kan få komma undan med att vara så arg på mig som hon. Hon är finast i världen o hennes värld är så rörig.

Fröknarna skåne tyckte jag var dåligt berusad när jag anlände och gav mig sambucca att skölja ner med öl o en flarra vin.


älskade pernilla fick jag träffa

äh, what the hell. I love em all!


uhh, en början. satan. det kommer mera :)