You remind me of something

Bonnie 'prince' Billy - You remind me of something (the glory goes)

Mysig dag igår. Jag gillar faktiskt de där regniga dagarna på sommaren. En eller två höstdagar mitt i sommarvärmen, vi ska ju inte önska livet ur sommaren.

Så. Katten Selma är tillbaka i boningen.
Jag tror att hon är förvirrad angående var hon bor nu. Medan hon var på semester så bytte jag och Nilla rum. Nu hänger hon inne på mitt rum (som hon tror är hennes). När hon först spatserade in här var hon nog jävligt nöjd med att min matta (som hon älskar) hade flyttat in i "hennes" rum, problemet var bara att hennes matte inte bor där.



Selma jagar



Ny frisyr. Eller inte. Har egentligen bara klippt av håret i nacken som jag ändå sätter upp.
Har någon dille på att jag ska raka av det, kanske en mjukstart?

So everyone

Bonnie Prince Billy - So everyone


När jag var på väg hem från jobbet ropade de ut nästa nattåg till Berlin i högtalarna på centralen i Malmö.
Att så små saker kan få en att längta så.




Den här underbara bilden hittade jag på min dator.
Jag och nilla hade inte träffats på flera månader och kvällen urartade i total stupfylla.
Det var underbart. (Ja, herre min gud, ni skulle sett hela foto-serien från den kvällen)

Today I started celebrating again

Today I started celebrating again.

http://hypem.com/track/497513/Bonnie+Prince+Billy-Today+I+Started+Celebrating+Again

Detta måste vara Bonnie Prince Billys gladaste låt. Och nej, något glatt är inte det lättaste att hitta bland hans alster. Men hans musik är helt underbar.
För några veckor sedan råkade jag få reda på att han skulle spela häromkring. Jag och P insåg att vi aldrig skulle få tummarna loss och att konserten antagligen redan skulle ha varit när vi var redo att köpa biljetter om vi hade väntat med det. Mycket snack och lite låda. Mot vår natur så agerade vi direkt. Vi dissade Berns i Sthlm och fixade biljetter till spelningen i Köpenhamn istället och bokade samtidigt tågbiljetter till P så han färdas till skåne i tid.
chop chop chop.




Den här helgen har varit så fin. Jag har umgåtts med människor dygnet runt i 36 timmar. Min personliga sfär är ganska stor och jag brukar egentligen behöva vara själv efter bara ett par timmar. 
Antar att jag har krupit ur skalet igen.
I Fredes var det Tomboy som utlovade skön electro och house men bara erbjöd det allra värsta från 90talet. Inte ens charmigt, så charmen fick folket själva stå för.
Vaknar med huvudvärk trots att det inte konsumerades speciellt mycket öl, men fick en stor kaffe placerad i handen direkt efter uppvaknande så det gick an ändå.
Jag och M hade tusen projekt inplanerade för dagen. Efter rantande på loppis och nova slöade vi hemma hos hnm. Eller egentligen så var det mest jag som slöade och lyckades sätta honom i otroligt mycket arbete. Min enda ansträngning var att vara provdocka åt min klänning som jag införskaffat dagen innan på rea (2 storlekar för stor) medans han nålade den och funderade över hur man bäst kunde sy in den. Kändes kungligt.



Nilla och jag drack öl och laddade inför fotbollen



medan Martin jobbade

So much to say

Oj vad helgen blev fin. Det var födelsedagsgrisen från stockholm, vänner jag inte sett på alldeles för länge och massa malmö-parkhäng. I lördes var alla fina människor samlade i folkets park samtidigt. Jag var alldeles överdrivet glad och tog ut mig helt och somnade alldels för tidigt.
All over the place.
Dumglad som en hund.

Egentligen gillar jag inte att ha låtar eller ens skivor på repeat. Det kan skapa illamående. Fast med Good life - Album of the year går det inte att låta bli. Lite som det var med the Knife - Heartbeats. Omöjligt att sluta. Så jag fortsätter att mala och undrar när min Dave Matthews-feber ska gå över. Det har ju ändå snart gått ett år..

http://www.youtube.com/watch?v=81PfFrl6Ars&feature=user

http://www.youtube.com/watch?v=Bnq2wi664yc&feature=related