Common People

Igår var en pissdag. Idag med!      
Jag hatar verkligen att vara sjuk.
Vill så mycket men orkar så lite så antingen glor jag i taket i protest eller proppar i mig treo. Har väl snutit mig igenom tre rullar vid det här laget. Först var Pelle dundersjuk och jag kände mig helt odödlig och lallade omkring, men neeij.
Och det är fan i helvete ironiskt att jag faktiskt bara behöver vara pigg och frisk två dagar i veckan. Nämligen lördagar och söndagar för då ska jag jobba och idag är det minsann lördag och jag är inte frisk, nej.
Pessimisten inom mig frodas idag.
Ska gå o raka benen eller nåt.

         
Flottiga sjuklingen      o    sympatisören



spin spin sugar

    Vaknar med grymt tungt huvud som värker och en näsa som snorar och har sig och kan fan inte somna om. Borde kanske inte sova med öppet fönster om man är pollenallergiker, eller hur var det nu? :)

Drömde en underlig dröm inatt. Jag var på min gamla högstadieskola med min gamla högstadieklass. Det var någon sorts avslutningsgrej men vi var i den åldern vi är idag och det var på kvällen. Jag hade en jävla massa packning och hade verkligen känslan av att jag skulle åka iväg och inte komma tillbaka när jag gick där ifrån. Skön dröm att vakna till, kanske kan jag lämna allt piss bakom mig.

Nu ska jag fixa kaffe och väcka sömtutan :)

an+pe
Så här fint var det i måndes när vi satt på en uteservering och tog en öl, det var varmare än det såg ut :)

vårsol i kaffekoppen

    Man skulle, ganska säkert, kunna påstå att jag fredagshorar med min blogg. Jag vet inte varför det just är fredagar. Det borde vara ett ganska konstigt val av dag och sätta mig ner och skriva. Borde vara ute på äventyr. Kanske är jag uppspelt som ett litet barn på julafton eftersom att just idag är det fredag och ölen i min hand är alldeles i sin ordning. Inte som en tisdagssup. Och därför har jag lite energi över till att dela med mig av mig till er.
Har fåt höra många lite oskyldiga erkännande från folk här o där att de läser vad jag skriver här. Men det är väl det som är meningen? :) Jag är inte direkt så himla närvarande, antingen fysiskt eller mentalt så det kanske är en bra sak :)

I helgen o veckan som gick var det skåne som gällde. Åt mig fet, tvättade och drack en massa kaffe. Mös med Pernilla, Anna, Becca, willi, olle och familjen. Det var underbart med kort. :) Tänker nog åka ner snart igen..

Nu ska det planeras inför kvällen :)

Fredag igen

    Kvällsmatsansvaret ligger på mig.
Vilket kan resultera i katastrof eller möjligtvis tårar. Vi får la se, så usel är jag inte. Inte varje dag iallafall. Bara det att jag aldrig har haft intresse i mat. Inte laga och absolut inte lukta på eller äta av.
Maten och jag har en strulig relation.


Utgång idag? En låda rödvin nämare iallafall..
Pojken strippar o spelar fin musik
ICA luktar kattkiss, kände mig paranoid som nilla ; )
Vårväder ute och ingen jacka alls : )
Fick en glad överraskning idag. Skönt o så. meha!


fredagsfylla

    tjaa, igår var en ganska sugig dag. Men som jag brukar se det så, ju förr destu bättre.
Härliga detaljer dock på puben vi satt på var att det fanns filtar som man fick med sig ut när man skulle röka, och så fanns det en "kompistoalett". Lösningen för alla superkissinödiga vänner som går tillsammans på toan, två toalettstolar inne på toaletten. Geeniaalisk lösning.
Idag har det varit promenad på skeppsholmen och en titt i moderna museeet. Fick verkligen kämpa för att stå emot impulsen att ta på alla underbara tavlor.
Vårsol ute, men det hjälper fan knappt.
Saknar fröken nilla och chandra. Tack för att du ringde igår nilla, behövdes och kändes skönt som fan