redan måndag

    Igår upptäckte jag att jag har varit här i nästan två veckor, känns inte som så länge. Men idag åker jag hem, med ganska blandade känslor. Skönaste staden med finaste ögonstenen. Men sen har jag de två finaste fröknarna i skåne som det måste socialiseras med : )
aja, det blir nog bra.
Förra veckan var en bra vecka. Det är ganska svårt att skilja på dagarna när man inte gör något vettigt med dem : )
Fast i torsdes var vi ute hos Tina och käkade godaste lasagnen. Middagens höjdpunkt var nog ändå bebben Melvin som såklart stal hela showen : ) Sen åkte vi på pride release grej, fina stället med gratis vin och super mycket människor. Mycket trevligt.

Fredes var en bakisdag. Vi lyckades vara färdigklädda för shopping runt halv sex, vilket inte alltid är så lyckat : ) Så man ignorerar affärerna och hämtar några öl på vägen tillbaka istället. Jag drack då räk-vinet medan Pelle genomförde en intressant rotning i garderoben och lite kärlekssång : )



I lördes var det rugby och öl. Även om ingen verkar förstå sporten, eller iallafall inte kan förklara den, så är den väldigt underhållande. Min totalt-sport-ointresserade-hjärna observerade väl att de först slänger upp en gubbe i luften, sen kommer han landa underst i en jättehög med bollen. Där ska han fiffla ut bollen så obemärkt som möjligt till den här lille skallige med bra hållning som plockar upp och kastar den vidare. Då jävlar blir det fart på de andra, o alla som får tag på bollen blir total
kvaddade när alla slänger sig ovanpå : ) Totalt ociviliserad sport, kanske därför det ser så kul ut : )

Igår var det föräldrarmiddag, åt så jag nästan kräktes. Mycket mat blev det.

Kommentarer
Postat av: tina

bu! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback